Το WeTransfer είναι μία υπηρεσία που μας επιτρέπει την αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω email.

 

Πολλές φορές έχουμε προσπαθήσει να στείλουμε ένα email και στην συνέχεια να επισυνάψουμε ένα μεγάλο αρχείο αλλά αυτό καθιστά αδύνατη την αποστολή του. Πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι δεν είναι δυνατή η αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω email, γι’ αυτό σήμερα θα σας δώσουμε λύση στο πρόβλημα αυτό. Η λύση για το πρόβλημα αυτό είναι η online υπηρεσία WeTransfer, όπου εκεί μπορούμε να στείλουμε email αρχεία μεγέθους έως GB.

Η χρήση της υπηρεσίας αυτής είναι πολύ εύκολη μιας και δεν χρειάζεται την δημιουργία λογαριασμού στην δωρεάν έκδοση του. Η διαδικασία είναι απλή πρώτα διαλέγετε το αρχείο το οποίο επιθυμείτε να αποστείλετε έπειτα γράφετε το email του παραλήπτη και στην συνέχεια το δικό σας email.
Μπορείτε επίσης πριν την αποστολή του αρχείου να γράψετε κάποια σημείωση για το αρχείο αυτό, όταν ο χρήστης κατεβάσει το αρχείο που του αποστείλατε θα ενημερωθείτε με email για την λήψη του. Έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε έως 20 παραλήπτες για το συγκεκριμένο αρχείο.

 

 

Εάν αργότερα επιθυμήσετε την αποστολή μεγαλύτερων αρχείων τότε θα πρέπει να αποκτήσετε μια μηνιαία συνδρομή το κόστος του ανέρχεται στα 10 ευρώ. Με την Premium συνδρομή έχετε την δυνατότητα να κλειδώσετε τα αρχεία με κωδικό και χωρίς να διαγράφονται τα αρχεία σας μέσα σε 7 ημέρες.

 

 

Το WeTransfer μπορείτε να το βρείτε ως εφαρμογή για το smartphone και το tablet σας, σε Android ή iOS.

 

 

 

Προγραμματιστής: WeTransfer
Μέγεθος
Site Link