Για εσάς που θέλετε να προβείτε στην αγορά laptop, είναι καλό να εστιάσετε σε κάποια χαρακτηριστικά. Η αγορά ενός υπολογιστή δεν είναι μικρή υπόθεση. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση και την εταιρεία, σημαντικό είναι τι περιέχει. Δηλαδή ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το λειτουργικό σύστημα κτλ. Όλα όσα αφορούν την εξυπηρέτηση προς εσάς και κατά πόσο καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε Refurbished Laptop & Νέα Laptop σε προνομιακές τιμές.

 

windows10-laptop, laptop service, pc security, desktop service

 

Για την καλύτερη επιλογή αγορά laptop, καλό θα είναι να ακολουθήσετε κάποιες συμβουλές-tips.

ΜΕΓΕΘΟΣ LAPTOP

laptop-agora-megethos, laptop service, pc security, desktop service

Ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε πρέπει να προσέξετε το μέγεθός του. Εάν  θέλετε να το χρησιμοποιείτε συχνά στις εξωτερικές σας δουλειές, τότε η καλύτερη λύση είναι μικρό μέγεθος. Οπότε αρχικά, σκεφτείτε για τι χρήση το θέλετε και αργότερα αποφασίστε για το πόσο μεγάλο ή μικρό θα είναι το laptop.

 

ΟΘΟΝΗ-LAPTOP SCREEN

laptop-agora-megethos-othonis, laptop service, pc security, desktop service

Εκτός από το μέγεθος, σημαντικό χαρακτηριστικό ενός laptop είναι η οθόνη του. Καλό θα είναι να γνωρίζετε τι οθόνη έχει το laptop που σας ενδιαφέρει. Πλέον, τα πιο πολλά διαθέτουν LED και LCD. Πριν κάνετε την αγορά, ψαχτείτε όσον αφορά την οθόνη. Πηγαίνετε στο κατάστημα, δείτε την φωτεινότητα, την αντίθεση των χρωμάτων, την ευκρίνεια κτλ.

 

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ – HARD DISK DRIVE

laptop-skliros-diskos-hdd-ssd, laptop service, pc security, desktop service

Οι δίσκοι SSD έχουν αρκετά πλεονεκτήματα οπότε καλό θα είναι το laptop σας να διαθέτει SSD. Ο σκληρός δίσκος είναι πολύ σημαντικό εξάρτημα στον υπολογιστή μας. Έτσι πρέπει να έχουμε έναν ταχύτατο σκληρό ώστε να έχουμε καλή απόδοση στις εργασίες μας.
Οι SSD είναι ταχύτεροι δίσκοι από τους υπόλοιπους, δεν θερμαίνονται εύκολα και καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία.
Οι λύσεις σας είναι οι εξής:
1) Αγοράζετε ένα laptop με SSD σκληρό δίσκο ή 2) Αγοράζετε ένα φθηνότερο laptop. Στη δεύτερη περίπτωση μπορείτε ν’ αγοράσετε έναν εξωτερικό δίσκο SSD.

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ – CPU

laptop-cpu-epeksergastis-intel-amd, laptop service, pc security, desktop service

O επεξεργαστής πρέπει να είναι σχετικά καλός. Ούτε κάποιος με χαμηλές επιδόσεις αλλά ούτε και κάποιος που θα κοστίζει πολύ. Εδώ και πάλι είναι σύμφωνα με τις ανάγκες που έχετε. Στην αγορά υπάρχουν πολλά laptops που έχουν καλούς επεξεργαστές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συγκρίνετε τις επιλογές σας είτε με αναζήτηση στο διαδίκτυο είτε με τη βοήθεια κάποιου. Εάν η δουλειά σας έχει να κάνει με παιχνίδια ή βαριές εφαρμογές τότε ναι ο επεξεργαστής παίζει σημαντικό ρόλο. Αν όμως, δε το θέλετε για κάτι τέτοιο τότε ένας 3πύρηνος είναι ο,τι πρέπει για εσάς. Επίσης, οι κάρτες γραφικών είναι ανάλογες  των χρημάτων που θα επενδύσετε. Παρ’ όλα αυτά, οι κάρτες γραφικών για μοντέλα κάτω των 900 ευρώ είναι μια χαρά. Ακόμη, όσον αφορά τη μνήμη Ram κι εδώ τα πράγματα είναι εύκολα. Καθώς τα περισσότερα laptops έχουν γύρω στα 3-4 GB μνήμη. Άρα θα είστε καλυμμένοι!

 

ΜΠΑΤΑΡΙΑ – BATTERY LAPTOP

laptop-battary-mpataria-xronos, laptop service, pc security, desktop service

Η μπαταρία του laptop είναι σημαντική και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Για να επιλέγετε να αγοράσετε το συγκεκριμένο είδος υπολογιστή, σημαίνει πως το χρειάζεστε για το λόγο ότι είναι φορητός. Άρα η μπαταρία θα πρέπει να διαρκεί πολλές ώρες.

Έτσι αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι:

1) Μεγάλος χρόνος χρήσης και αναμονής,

2) Μικρή οθόνη και δίσκο SSD,

3) Συχνή συντήρηση της μπαταρίας για μεγαλύτερες επιδόσεις.

 

Άλλες συμβουλές για αγορά laptop

laptop-tips-ti-na-agoraso, laptop service, pc security, desktop service

 

Μην βιαστείτε στην αγορά laptop. Πρέπει να κάνετε καλή αναζήτηση πρώτα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να βρείτε καλές προσφορές σε διάφορα καταστήματα.

Πριν αγοράσετε ένα laptop θα πρέπει να ελέγξετε τις θύρες που σας παρέχει!

Ζητήστε τη γνώμη γνωστών και φίλων σας. Μπορεί τα λάθη που έκαναν εκείνοι να σας αποτρέψουν να τα κάνετε εσείς.

Αποφύγετε μάρκες που στο παρελθόν έχουν βγάλει ελαττώματα.

Οπότε καλό είναι να αναζητήσετε τις πιο αξιόπιστες εταιρείες και να κινηθείτε προς αυτές!