Πριν αποφασίσετε να πετάξετε το παλιό σας laptop επειδή κολλάει, σκεφτείτε πρώτα μία αναβάθμιση σκληρού δίσκου. Εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί HDD σκληρό δίσκο ή έναν παλαιότερης τεχνολογίας SSD, ίσως είναι καιρός για μία αναβάθμιση. Οι δίσκοι SSD γίνονται γρηγορότεροι κάθε χρόνο και η αντικατάστασή του δεν θα σας κοστίσει πολύ. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο για να τοποθετηθεί και θα προσφέρει τεράστια βελτίωση στην ταχύτητα του laptop σας. Αν και εσείς επιθυμείτε μια αλλαγή σκληρού δίσκου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Γιατί πρέπει να επιλέξετε μια αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD;

Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε ssd θα σας εξασφαλίσει μεγαλύτερη ταχύτητα

Οι ταχύτητες εγγραφής σε έναν δίσκο SSD μπορούν να φτάσουν έως και τα 3.200 MB / s, ενώ οι απλοί σκληροί δίσκοι φτάνουν το μέγιστο στα 160-250 MB / s. Για τους περισσότερους ανθρώπους, οι ταχύτητες ανάγνωσης / εγγραφής δεν αποτελούν πρόβλημα, αλλά αν κάνετε βαριά επεξεργασία βίντεο ή σύνθεση μουσικής, ένας σκληρός δίσκος ενδέχεται να μην είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας. Σε αυτή την περίπτωση η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD είναι μονόδρομος.

Οι δίσκοι SSD ζεσταίνονται δυσκολότερα

Επειδή δεν υπάρχουν κινητά μέρη, ένας δίσκος SSD δεν παράγει τόσο θερμότητα όσο ένας απλός σκληρός δίσκος. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν εργάζεστε σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ή αν ζείτε κάπου που έχει υψηλότερη από τη συνηθισμένη θερμοκρασία το καλοκαίρι. Μια μονάδα ssd είναι λιγότερο πιθανό να υπερθερμανθεί .

Μείωση θορύβου κατά την λειτουργία

Οι Δίσκοι SSD αν και λειτουργούν γρηγορότερα από έναν απλό δίσκο, παράγουν πολύ λιγότερο θόρυβο. Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD θα εξασφαλίσει την ησυχία σας όταν εργάζεστε βραδινές ώρες και δεν θέλετε να ενοχλήσετε τους υπόλοιπους.

Οι μονάδες SSD καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια

Ένας σκληρός δίσκος απαιτεί πολύ αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσει. Αντιθέτως, ένας SSD δίσκος αντλεί λιγότερη ενέργεια κάτι που θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα. Επίσης οι δίσκοι SSD είναι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον.

hdd vs ssd

Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD αποτελεί μια από τις καλύτερες αναβαθμίσεις που μπορείτε να κάνετε. Πραγματικά τα αποτελέσματα που προσφέρει σε ένα παλιό laptop είναι τεράστια. Ένας δίσκος SSD αποτελεί μία από τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνολογίες αποθήκευσης, ωστόσο δεν είναι τέλεια. Η συχνή αποθήκευση και διαγραφή αρχείων μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής του δίσκου, ενώ μια ενδεχόμενη πτώση μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια των δεδομένων σας. Για να είστε πραγματικά ασφαλείς, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας με διάφορους τρόπους – online, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, φυσικά μέσα (όπως CD για φωτογραφίες) κλπ.

Ενδιαφέρεστε για μια αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD;

–> Αγορά δίσκου SSD <–