Τα λογισμικά προστασίας – antivirus κατά των ιών και των κακόβουλων εφαρμογών, είναι σχεδόν το ίδιο απαραίτητα με το λειτουργικό σύστημα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όσο προσεκτικοί και να είστε κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο, ορισμένες απειλές απλώς δεν μπορούν να αποτραπούν χωρίς μια επιπλέον προστασία από ένα antivirus.

Γιατί είναι απαραίτητα τα λογισμικά προστασίας – antivirus;

Όπως πολύ καλά θα έχετε παρατηρήσει, δεν είναι λίγες οι ιστοσελίδες που εμφανίζουν κακόβουλες διαφημίσεις, ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα καθώς και επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος των ευαίσθητων δεδομένων σας. Είναι λοιπόν αδύνατον να μπορέσετε να περιορίσετε όλες αυτές τις απειλές μόνοι σας. Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου προσβάλλεται καθημερινά από κάποιο κακόβουλο λογισμικό. Αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μπορεί να παρέχει μια «είσοδο» σε έναν χάκερ. Αυτό θα σήμαινε τεράστιους κινδύνους για τα προσωπικά σας δεδομένα και όχι μόνο.

Έτσι, ένα λογισμικό antivirus αποτελεί αναγκαστική επιλογή για κάθε χρήστη του διαδικτύου αφού μπορεί να ανιχνεύσει κακόβουλο λογισμικό και επικίνδυνα αρχεία και να τα απομονώσει προτού σας επιφέρουν μια ανεπανόρθωτη βλάβη. Συγκεντρώσαμε για εσάς τα τρία κορυφαία λογισμικά προστασίας – antivirus στο είδους τους. Όλα τους σας παρέχουν μια ισορροπία μεταξύ προστασίας, επιλογής χαρακτηριστικών και επίδρασης στην απόδοση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

ESET NOD 32 Antivirus 

Απλή και αξιόπιστη προστασία με ολοκληρωμένη προστασία από χάκερς, phishing  και ransomware. Σας παρέχει μια βέλτιστη ισορροπία ανίχνευσης, ταχύτητας και χρηστικότητας. Χωρίς την εμφάνιση ενοχλητικών αναδυόμενων παραθύρων κατά την εκτέλεση εφαρμογών, ταινιών και παιχνιδιών σε πλήρη οθόνη.

Βρείτε το εδώ

McAfee Antivirus 2018

Βραβευμένη προστασία από ιούς και ασφάλεια διαδικτύου από την McAfee. Από τα κορυφαία λογισμικά προστασίας – antivirus με μπλοκάρισμα των ανεπιθύμητων Διαφημίσεων και αναδυόμενων παραθύρων κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο. Προστασία των δεδομένων σας από επιθέσεις χάκερ και κακόβουλων λογισμικών.

Βρείτε το εδώ

Bitdefender Antivirus Plus 2019

Η καλύτερη θα λέγαμε προστασία Antivirus κατά των απειλών σε υπολογιστές Windows. Δεν είναι τυχαία ένα από τα κορυφαία λογισμικά προστασίας – antivirus στη λίστα μας. Σας παρέχει βελτιστοποιημένη απόδοση και ταχύτητα ενώ η προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware θα σας εξασφαλίσει την μέγιστη ασφάλεια. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει εργαλεία προστασίας απορρήτου ενώ διαθέτει και υποστήριξη στα ελληνικά.

Βρείτε το εδώ

antimalware logismikoΑν ωστόσο δεχθήκατε κάποιο χτύπημα από κακόβουλο λογισμικό σε βαθμό που να μην είναι εφικτή πλέον η αντιμετώπισή του, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη αφαίρεση ιών από το σύστημά σας.