Το πολυμηχάνημα HP OfficeJet Pro 8720 είναι ένα από τα μεγαλύτερα και κορυφαία πολυμηχανήματα (MFP) A4 που μπορείτε να επιλέξετε για το γραφείο σας. Το μοντέλο OfficeJet Pro 8720 είναι ιδανικό για ένα επαγγελματικό γραφείο με υποστήριξη για ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση και μια θύρα USB για εκτυπώσεις και εργασίες σάρωσης.

HP OfficeJet Pro 8725 AiO

Υψηλές Ταχύτητες με το Πολυμηχάνημα HP OfficeJet Pro 8720

Οι ταχύτητες είναι υψηλές, με την HP να διεκδικεί μέχρι και 24 σελίδες ανά λεπτό (ppm) για μαύρη εκτύπωση A4 και 20ppm για έγχρωμες. Το καλάθι χαρτιού χωράει 250 φύλλα, αλλά εάν χρειάζεται περισσότερες, μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον για σύνολο 500 σελίδων. Τόσο ο εκτυπωτής όσο και ο σαρωτής υποστηρίζουν την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Έτσι, μπορείτε να εκτυπώνετε, να σαρώσετε, να αντιγράφετε ή να στείλετε φαξ διπλής όψης. Τέλος, η μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αφής σας προσφέρει γρήγορη και εύκολη αντιστοίχιση με κινητές συσκευές.

Αν και δεν αποτελεί το τέλειο μηχάνημα, το πολυμηχάνημα HP OfficeJet Pro 8720 πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γρήγορο μηχάνημα, το οποίο θα σας καλύψει απόλυτα στις καθημερινές εργασίες του γραφείου σας. Μάλιστα, η μεγάλη ταχύτητα του μηχανήματος σε καμία περίπτωση δεν επιβαρύνει την ποιότητα, αφού τόσο η μαύρη όσο και η έγχρωμη εκτύπωση αποτυπώνεται ιδανικά πάνω στο χαρτί.

HP OfficeJet Pro 8725

Υψηλή Ποιότητα Εκτυπώσεων και Φωτοτυπιών

Η ποιότητα του φωτοτυπικού είναι επίσης πολύ υψηλή, αφού ένα μαύρου χρώματος αντίγραφο χρειάζεται περίπου 14 δευτερόλεπτα.  Επίσης, μια σειρά 10 φωτοτυπιών, ο χρόνος που απαιτείτε είναι μόλις 65 δευτερόλεπτα. Η ίδια εργασία σε έγχρωμη λειτουργία χρειάζεται 90 δευτερόλεπτα, η οποία θεωρείται αρκετά γρήγορη.

Ένα ίσως μειονέκτημα αποτελεί η απόδοση που έχει το πολυμηχάνημα HP OfficeJet Pro 8720 κατά τη σάρωση. Ενώ η σάρωση των 300dpi χρειάστηκε μόλις εννέα δευτερόλεπτα, υπήρχε αναμονή 46 δευτερολέπτων για τη σάρωση φωτογραφιών 600dpi. Επίσης δεν θα σας εξυπηρετήσει και στα 1.200dpi.

Αν και δεν είναι τέλειο, το πολυμηχάνημα HP Officejet Pro 8720 είναι γενικά ένα πολύ καλό μηχάνημα που σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Πολύ χρήσιμο επίσης να αναφέρουμε ότι το κόστος για την αντικατάσταση των μελανιών είναι αρκετά συμφέρουσα.

Για να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του ή να αγοράσετε το πολυμηχάνημα πατήστε εδώ:

HP Officejet Pro 8720